הי לכולם, לאחרונה התחלתי "לטעום" מהחלב שאני מפשירה לבני הקטן 4 חודשים,
ראיתי שכשאני מפשירה יש מעט ריח רע לכן טעמתי וזה ממש הרגיש כמו חלב מקולקל...
גם במעון החזירו לי פעם בקבוק שנשאר בו מעט חלב... ראיתי שהחלב קצת צהוב, הרחתי,
זה הריח לא כ"כ טוב טעמתי ואכן זה היה מקולקל!!! יש לציין שהמעון אחראי מאוד!
יכול להיות שיש חלב שמתקלקל יותר מהר? וצריך לנהוג בו יותר בזהירות?
(החלב שאני שואבת כמעט ולא נמצא מחוץ למקרר או להקפאה ובדר"כ אני מקפיאה מייד,
אשמח לשמוע את דעתכן ואם משהיא נתקלה במשהוא דומה...
שלום יקרה,
כמה מתסכל שחלב שהתאמצת כ"כ לשאוב נראה שהוא מקולקל.
כמה כיוונים
קודם כל, כדאי לטעום ברגע ששואבים בשביל ההשוואה. האם הטעם שונה? האם הצבע שונה? האם החלב תמיד עובר הקפאה? יכול להיות שיש לו טעם סבוני ולא מקולקל?
כיוון נוסף - איך את שומרת את החלב? מה תדירות העיקור של כל חלקי המשאבה? של הבקבוקים? במה את מקפיאה את החלב השאוב?
האם המשאבה שלך? חדשה?
מוזמנת לענות וננסה ביחד להבין את המצב.
הרבה הצלחה והמשך הנקה מהנה,
גינת מדריכת ללל